TIETOPALVELUT

APUA YRITYKSILLE MARKKINOINTIIN JA ASIAKASTIETOJEN SEURANTAAN

Asiakastietojen ajantasaisuus on tuloksellisen myyntityön edellytys. Kun asiakastiedot ovat kunnossa, yrityksen myynti- ja markkinointitoimenpiteet tehostuvat ja kannattavuus paranee.

UUSASIAKASHANKINTA

Asiakas- ja telemarkkinointilistat uusasiakashankintaan. Vältä myynnin ja markkinoinnin turhat kontaktit ja vääriin kohteisiin lähetetyt viestit käyttämällä kohdennettuja prospektilistoja uusasiakashankinnassasi.

Uusasiakashankinnassa telemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa päättäjät ja päästä vuorovaikutteiseen myyntitilanteeseen. Telemarkkinoinnin tehokkaaseen toteuttamiseen tarvitaan aina ajantasaiset yhteystiedot.

ASIAKASTIEDON PÄIVITTÄMINEN

Asiakasrekisterin säännöllisellä päivittämisellä varmistat myynnin- ja markkinoinnin toimenpiteiden onnistumisen. Jos asiakastiedot ovat jatkuvassa käytössä, niiden jatkuva ylläpito on välttämätöntä. Asiakkaiden kontaktointiin harvakseltaan käytettäviä tietoja sen sijaan on tarpeen päivittää tasaisin väliajoin.

ASIAKASTIEDON YRITYSRAPORTIT

Kauttamme saatavilla myös Asiakastiedon raportit niin markkinointiin, myyntityöhön ja riskien hallintaan liittyen.

Laita nyt asiakasrekisterisi kuntoon. Ota yhteyttä niin käymme yhdessä tarpeesi läpi!

Kauttamme voit saada myös Asiakastiedon yritystaloustietoja. Kysy aiheesta lisää!

XML-HAKURAJAPINTA

16100 XML-hakurajapinnan kautta voi hakea numerotietoja kaikista Suomen julkisista puhelinnumeroista. Palvelussa on tarjolla kaikki Suomen julkiset matkapuhelin-, koti- ja yritysnumerot puhelinoperaattoreiden ylläpitämänä. Salaisia ja prepaid-numeroita palvelusta ei löydy.

Suomen 16100 Oy ylläpitää XML-hakurajapintaa ja yhteyttä tietokantoihin ja asiakkaan vastuulla on rakentaa hakusovellus ja ylläpitää loppukäyttäjärajapintaa.

XML-hakurajapinnan käyttö on suojattu salasanalla ja käyttäjän tunnistuksessa käytetään myös kiinteää IP-osoitetta.

Yhteystiedot

Suomen 16100 Oy

Isokatu 16 B 12

90100 OULU

Vaihde

Tel.: +358 20 1558862 *

Fax: +358 20 1558869

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 9-14.

Tel. +358 20 7032810 *

Email: asiakaspalvelu@16100.fi

*) Soitot lankanumerosta 8,28 snt/puhelu + 5,52 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 22,14 snt/min, hinnat sis. alv.