OSOITEHAKU TEKSTIVIESTILLÄ

Osoite hukassa? Selvitä osoite tekstiviestillä!

Osoitehaku numerolla

Lähetä PUHELINNUMERO tekstiviestinä numeroon 16100. Kirjoita numero ilman välilyöntejä, esim. 0441234567. Saat vastausviestissä numeronhaltijan yhteystiedot.

Osoitehaku nimellä

Lähetä ETUNIMI SUKUNIMI tekstiviestinä numeroon 16100, esim. Matti Meikäläinen

Samannimisiä henkilöitä voi olla useita, joten mikäli mahdollista niin hakukriteereinä kannattaa käyttää myös paikkakuntaa. Jos paikkakunta ei ole tiedossa, sen voi jättää hausta pois. Hakuesimerkki: Matti Meikäläinen Espoo.

Jos hakuehdollasi löytyy enemmän kuin yksi osuma, saat seuraavat osumat lähettämällä viestin L numeroon 16100. Vastausviestissä ilmoitetaan, montako hakutulosta hakuehdoillasi löytyy ja monesko tulos on kyseessä, esim. 1/5.

Palvelun hinta on 2,90 € / haku (sis. alv 24%). Lisähaun hinta on 2,90 € / haku (sis. alv 24%).

Osoitetiedot hukassa?

16100 osoitehaku tekstiviestillä on helppo ja nopea tapa selvittää henkilön tai yrityksen osoitetiedot. Lähetät vain puhelinnumeron tai nimen tekstiviestillä numeroon 16100 ja saat tiedot heti kaikista julkisista kotimaisista puhelinnumeroista. Jos tarvitset ajoneuvon tiedot, saat ne rekisterinumerohausta.

Haluatko selvittää tiedot soittamalla? Soittamalla 0200 16100 Numeropalveluun saat numero-, nimi- ja osoitetiedot, sekä ajoneuvojen tiedot helposti ja edullisesti. Numeropalveluun soittaessasi keskustelet aina ammattitaitoisen asiakaspalvelijamme kanssa, palvelua saat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.