AJONEUVON TIEDOT TEKSTIVIESTILLÄ

Oletko ostamassa autoa? Milloin katsastus? Onko auton verot maksettu? Selvitä auton tiedot tekstiviestillä!

Hae ajoneuvotiedot tekstiviestillä. Lähetä REKISTERINUMERO tekstiviestillä numeroon 16100. Esimerkkiviesti: ABC-123.

Saat vastauksessa ajoneuvon rekisterinumeron, merkin, mallin ja käyttöönottopäivämäärän sekä omistajan ja/tai haltijan nimen, osoitteen ja kotipaikkakunnan, mikäli jälkimmäiset ovat saatavilla.

Palvelusta löytyvät auton, matkailuauton, moottoripyörän, mopon, kuorma-auton, mönkijän, peräkärryn tai työkoneen Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin liikenneasioiden rekisterin ajantasaiset tiedot. Tuloksia säilytetään 24 tuntia.

Ajoneuvon perustiedot sisältävät mm. ajoneuvon merkin ja mallin, käyttöönottopäivän, katsastuspäivän, seuraavan katsastuksen ajankohdan, vakuutustiedot sekä omistajan ja/tai haltijan nimen, osoitteen ja kotipaikkakunnan, mikäli jälkimmäiset ovat saatavilla. Saat tärkeimmät tiedot tekstiviestillä ja linkin kattavampaan nettiraporttiin, jonka voit avata esim. puhelimessasi.

Palvelun hinta on 2,90 € / onnistunut haku (sis. alv 24%).

Rekisterinumerohaku 16100 – selvitä haluamasi ajoneuvon tiedot helposti

16100 rekisterinumerohaku auttaa selvittämään ajoneuvon Traficom-tiedot kun olet tekemässä esimerkiksi auton ostopäätöstä, jolloin on tärkeää tarkistaa auton tiedot ennen ostoa. Saat selvitettyä helposti auton tai muun ajoneuvon tiedot ostopäätöksesi tueksi.

Jos haluat hakea enemmän tietoja, voit tehdä haun nettipalvelustamme, jossa voit valita haettavat tiedot tarkemmin, mm. kaikki tiedot, historiatiedot ja perustiedot. Tärkeitä tietoja autoa ostettaessa ovat mm. auton historiatiedot, katsastushistoria, verotiedot, sekä kilometritiedot. Kattavimman tietopaketin saat tilaamalla kaikki tiedot, jolloin saat ajoneuvon perustietojen lisäksi kaikki ajoneuvon tiedot mukaan lukien historiatiedot. Lue lisää ajoneuvohaun nettipalvelusta täältä.

Haluatko selvittää tiedot soittamalla? Soittamalla 0200 16100 Numeropalveluun saat numero-, nimi- ja osoitetiedot, sekä ajoneuvojen tiedot helposti ja edullisesti. Numeropalveluun soittaessasi keskustelet aina ammattitaitoisen asiakaspalvelijamme kanssa, palvelua saat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

PALVELUJEN KÄYTTÖ JA EHDOT

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.