16100.fi PUHELINLUETTELO

KAIKKI JULKISET PUHELINNUMEROT, OSOITTEET SEKÄ YRITYSTEN & JULKISHALLINNON YHTEYSTIEDOT

16100.fi on numeropalvelu internetissä, jolla löydät yhteystiedot helposti ja edullisesti.

Palvelusta löytyy kaikki julkiset matkapuhelin- ja kotinumerot, osoitteet sekä yritysten ja julkishallinnon yhteystiedot.

Palvelu mahdollistaa lisäksi mm. teksti- ja ryhmätekstiviestit, Traficomin ajoneuvo- ja rekisteritietojen haun, sekä Asiakastiedon yritystaloustiedot.

Voitte rakentaa ja ylläpitää helposti asiakasrekisteriänne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

NIMET, NUMEROT, OSOITTEET

Palvelusta löytyy kaikki julkiset matkapuhelin- ja kotinumerot, osoitteet sekä yritysten ja julkishallinnon yhteystiedot. Tiedot perustuvat matkapuhelinoperaattoreiden ja puhelinyhtiöiden tietoihin, ja niitä päivitetään jokaisena päivänä.

TEKSTI- JA RYHMÄTEKSTIVIESTIT

16100.fi-palvelusta voit myös lähettää tekstiviestit ja ryhmätekstiviestit. Esimerkiksi vahvistusviesti muistuttaa asiakasta varatusta ajasta minimoiden perumiset. Tekstiviestejä voi lähettää palvelusta myös ajastetusti.

TRAFICOMIN AJONEUVOTIEDOT

16100.fi Puhelinluettelosta löytyy myös rekisterinumeron perusteella Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin liikenneasioiden rekisterin ajoneuvotiedot. Tiedot voidaan näyttämisen lisäksi lähettää tekstiviestillä matkapuhelimeen. Palvelun tietolähteenä on liikenneasioiden rekisteri, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

Yhteystiedot

Suomen 16100 Oy

Isokatu 16 B 12

90100 OULU

Vaihde

Tel.: +358 20 1558862 *

Fax: +358 20 1558869

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 9-14.

Tel. +358 20 7032810 *

Email: asiakaspalvelu@16100.fi

* Soitot lankanumerosta 8,28 snt/puhelu + 5,52 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 22,14 snt/min, hinnat sis. alv.