16100.fi PUHELINLUETTELO

KAIKKI JULKISET PUHELINNUMEROT, OSOITTEET SEKÄ YRITYSTEN & JULKISHALLINNON YHTEYSTIEDOT

16100.fi on numeropalvelu internetissä, jolla löydät yhteystiedot helposti ja edullisesti.

Palvelusta löytyy kaikki julkiset matkapuhelin- ja kotinumerot, osoitteet sekä yritysten ja julkishallinnon yhteystiedot.

Palvelu mahdollistaa lisäksi mm. teksti- ja ryhmätekstiviestit, Traficomin ajoneuvo- ja rekisteritietojen haun, kaupparekisteriraportit sekä Asiakastiedon yritystaloustiedot.

Voit rakentaa ja ylläpitää helposti asiakasrekisteriänne, prospektilistojanne sekä päättätietoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

NIMET, NUMEROT, OSOITTEET

Palvelusta löytyy kaikki julkiset matkapuhelin- ja kotinumerot, osoitteet sekä yritysten ja julkishallinnon yhteystiedot. Tiedot perustuvat matkapuhelinoperaattoreiden ja puhelinyhtiöiden tietoihin, ja niitä päivitetään jokaisena arkipäivänä.

TRAFICOMIN AJONEUVOTIEDOT

16100.fi Puhelinluettelosta löytyy myös rekisterinumeron perusteella Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ajoneuvo- ja rekisteritiedot. Tiedot voidaan näyttämisen lisäksi lähettää tekstiviestillä matkapuhelimeen.

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

TEKSTI- JA RYHMÄTEKSTIVIESTIT

16100.fi-palvelusta voit myös lähettää tekstiviestit ja ryhmätekstiviestit. Esimerkiksi vahvistusviesti muistuttaa asiakasta varatusta ajasta minimoiden perumiset. Tekstiviestejä voi lähettää palvelusta myös ajastetusti.

PRH- JA ASIAKASTIETORAPORTIT

16100.fi Puhelinluettelossa voit luoda ja muokata liiketoimintasi kannalta tärkeän asiakasrekisterin, päivittää asiakasrekisteriä tai yritysten yhteys- ja päättäjätietoja, ja käyttää niitä markkinoinnin kohdistamiseen kulloinkin oikealla kohderyhmälle. Kohdistamalla markkinoinnin suoraan matkapuhelimeen tavoitat asiakkaasi silloin kun itse haluat.

Palvelussa on myös saatavilla kaupparekisteriraportit, joiden avulla kontaktit ja yritysten muuttuneet tiedot löytyvät helposti ja nopeasti. Palvelussa voi rakentaa prospektilistoja esimerkiksi osoitteen perusteella. Prospektilistat ovat erinomainen apu uusiasiakashankinnassa!

Kauttamme voit saada myös Asiakastiedon yritystaloustietoja.

Yhteystiedot

Suomen 16100 Oy

Isokatu 16 B 12

90100 OULU

Vaihde

Tel.: +358 20 1558862 *

Fax: +358 20 1558869

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 9-14.

Tel. +358 20 7032810 *

Email: asiakaspalvelu@16100.fi

*) Soitot lankanumerosta 8,28 snt/puhelu + 5,52 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 22,14 snt/min, hinnat sis. alv.