GOOGLE ADSIN AVULLA SAAT HELPOSTI JA EDULLISESTI ASIAKKAITA SIVUILLESI

Hakusanamainonta Googlessa tuo oikeanlaisia asiakkaita, jotka hakevat tarjoamiasi palveluita ja tuotteita

Tiesitkö, että myös yrityksesi tarjoamia palveluita haetaan lukuisia kertoja Googlen hakukoneessa joka päivä? Google Adsin avulla saat tuotteesi ja palvelusi näkymään Googlen hakukoneessa, silloin kun niitä etsitään!

Varmista nyt, että asiakkaasi löytävät yrityksesi: 89 % suomalaisista kuluttajista aloittaa yrityksen, tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneesta.[1]

Meidän avulla saat mainoksistasi palveluitasi ja tuotteitasi kuvaavat, joita asiakkaiden on helppo klikata. Me hoidamme myös kampanjan alusta loppuun ja autamme hakusanojen listaamisessa, joiden avulla tuotteesi ja palvelusi löytyvät. Me olemme pitkään tehneet Google Ads-mainontaa myös itselle ja omille tuotteillemme – tämä takaa sen, että kampanjat on tehty ammattitaitoisesti.

Optimoimme myös kampanjasi ja sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Olemme yhteydessä, jos mielestämme kampanjaan tarvitsee tehdä suurempia muutoksia, muutoin raportoimme kuukausittain tulokset ja teemme jatkuvaa optimointia kampanjalle.

Google Ads Certified Partner -kumppanuutemme takaa sinulle palvelun laadukkuuden, luotettavuuden ja hinnoittelun läpinäkyvyyden.

Alla olevassa kuvassa on esimerkki Google Ads-mainoksesta Googlen hakukoneessa:

Google-mainos

Palvelun tilaus

Käyt asiantuntijamme kanssa läpi yrityksesi kotisivut, toimialan, toimialueen, tuotteet ja palvelut, joiden pohjalta suunnittelemme sopivan kampanjan hakusanoineen ja mainoksineen. Näin varmistamme, että tuotteesi ja palvelusi löytyvät oikeiden asiakkaiden toimesta. Kun kampanjat on toteutettu, niin ilmoitamme sinulle niiden käynnistämisestä sähköpostitse.

Raportointi ja laskutus

Lähetämme sinulle kuukausittain sähköpostitse raportin kampanjan tuloksista (mm. kävijämääristä). Laskutamme palvelun kuukausittain ja erittelemme Googlelle mainosbudjetin maksut ja palvelupalkkiomme osuuden. Lasku ei koskaan ylitä kanssasi sovittua budjettia (se voi olla pienempikin, mikäli hakuja toimialallasi tai alueellasi ei ole riittävästi).

Kampanjan optimointi

Seuraamme ja optimoimme kampanjaasi jatkuvasti löytääksemme parhaat hakusanat ja mainokset, sekä maksimoidakseen asiakkaiden siirtymiset sivustollesi.

Google hakusanamainonta

Tuotteiden tai palveluiden mainosbudjetti / päivä
Palvelupalkkio / päivä (1-2 kampanjakampanjaa)
Hinta yhteensä / päivä
Starttimaksu (vain ensimmäisessä laskussa, sis. asiakkuuden ja kampanjoiden perustamisen) 79 €
Tuote- ja palveluhakusanat
Mainokset
Optimointi
Raportti
Sopimuskausi toistaiseksi *
* Sopimus on ensimmäisen vuoden osalta määräaikainen, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi.

Hinnat ovat ALV 0%. Palvelun kokonaishintaan kuuluvat mainosbudjetti sekä palvelupalkkio.

Voit myös mainostaa useampaa eri tuotetta/palvelua, sivustoa tai räätälöidä kampanjaasi; mainostaa vain tiettyinä päivinä tai kellonaikoina, tai vaikka kohdistaa mainoksesi ulkomaille. Me löydämme sinulle ratkaisun!

Sinun ei tarvitse tietää Google Ads-mainonnasta mitään. Riittää, että kerrot meille mitä tuotteita tai palveluita tarjoat asiakkaillesi. Me hoidamme Google Ads-mainonnan puolestasi Avaimet käteen –periaatteella!

Käytätkö liikaa omaa aikaasi Google mainontaan?

Google-mainonnan voi myös tehdä itse, mutta jo alkuun pääseminen vaatii hieman asiaan perehtymistä. Mainonnasta kaiken irtisaamiseksi mainostajan tulee ymmärtää miten Google Ads-mainonta toimii.

Jotta Google Ads-mainonnasta saa kaiken hyödyn irti, se kannattaa ulkoistaa asiantuntijalle. Anna meidän auttaa tässä yritystäsi.

Maksatko liikaa Google mainonnasta?

Me veloitamme kampanjoittesi ja mainosryhmien tekemisestä ja optimoimisesta vain työhön käytetyn ajan. Monet toimijat sisällyttävät palkkionsa mainosklikkien hintaan, jolloin asiakas saattaa maksaa moninkertaista hintaa kampanjoiden ylläpidosta. Emme myöskään veloita Google Ads-mainonnan aloituksesta starttimaksua.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme mielellämme lisää!

Käyttökokemuksia

“On oltava siellä, missä asiakkaatkin ovat. Suomen 16100 Oy:n toteuttaman Google hakusanamainonnan avulla olemme aina näkyvillä kun joku hakee tarjoamiamme palveluita Googlen hakukoneessa.“

Harri Fagerholm, DialOk Communications Oy

“Verkkovierailut sivuillamme lisääntyivät merkittävästi, kun Suomen 16100 Oy alkoi hoitaa Google mainontaamme.“

Andrew Scotson, Linecarrier Oy

“Palveluitamme etsitään usein Googlessa, jossa näkyvyytemme on merkittävästi parantunut Google Ads-mainonnan myötä. Asiakkaat löytävät Suomen 16100 Oy:n tekemien kampanjoiden ansiosta palvelumme huomattavasti useammin kuin ennen.“

Niko Tarjasalo, SFG Yhtiöt Oy

1. Lähteet: Taloustutkimus Web & Mobile Tracking, 2014. TNS Gallup, Online Shopping 2014 -tutkimus, 2014. Iro Research, 1000 suomalaista, 06/2015.

Yhteystiedot

Suomen 16100 Oy

Isokatu 16 B 12

90100 OULU

Vaihde

Tel.: +358 20 1558862 *

Fax: +358 20 1558869

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 9-14.

Tel. +358 20 7032810 *

Email: asiakaspalvelu@16100.fi

* Soitot lankanumerosta 8,28 snt/puhelu + 5,52 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 22,14 snt/min, hinnat sis. alv.